۶،۳۰۰ تومان ۴،۹۷۶ تومان
تهیه شده از گوجه تازه و مرغوب
بدون هرگونه مواد نگهدارنده
پاستوریزه
800 گرمی
با سالی مارکت آسان خرید کنید و از خرید خود لذت ببرید.
تهیه شده از گوجه تازه ، رسیده و مرغوب
بدون هرگونه مواد نگهدارنده
رنگ طبیعی
پاستوریزه
غلظت مناسب
۸۰۰ گرمی
مواد تشکیل دهنده: گوجه فرنگی،نمک
پس از باز نمودن قوطی بهتر است باقیمانده در شیشه ریخته شود و در یخچال نگهداری شود
در جای خشک و خنک نگه داری شود
ساخت ایران
حالا یه توضیحاتی راجب به تشخیص رب خوب از رب بد براتون میزارم که تو انتخاب بهترین رب کمکتون کنه
برای درست کردن رب اولین و مهمترین موضوع گوجه فرنگی مرغوب است، برای همین باید گوجهها رسیده و آبدار باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو برای تهیه ربهای خانگی که قصد فروش آنها را دارند، از گوجههای کال یا گوجههایی که بعضی از قسمتهایش سبز رنگ است، استفاده میکنند. باید بدانید که این قسمتهای سبزرنگ دارای مادهای سمی به نام سولانین هستند که این ماده قادر است سلامت افراد را بهخطر بیندازد سولانین مادهای سمی است که مصرف آن برای انسان عوارض زیادی بههمراه دارد که مهمترین آن ملتهب شدن روده و معده است، اما غیر از این مشکل، این ماده قادر است افراد را با مشکلاتی ازجمله ناباروری، التهاب پوست، گشادی کبد، شکم درد و… مواجه کند.، بنابراین چه در تهیه ربهای خانگی و چه کارخانهای حتما باید از گوجهفرنگیهای رسیده استفاده شود.
رب چه خانگی و چه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشتهباشد؛ یعنی نه خیلی قرمز باشدکه در این صورت نشاندهنده استفادهاز رنگهای افزدونی است و نه خیلیارغوانی باشد که در این صورت میتوان گفتاز گوجههای نامرغوب استفاده شده استباید حد وسط یعنی بین رنگهای صورتی و قرمز باشد
رب باید داخل روغن پخش شود وقتی رب گوجهفرنگی داخل روغن خوب پخش شود، یعنی رب مرغوبی استاما اگر رب در روغن حالت گلولهگلوله شود، نشاندهنده کیفت بد رب گوجهفرنگی
است که ممکن است غیر از گوجهفرنگی از ترکیبات دیگری مثل کدو، نشاسته استفاده شده باشداگر رب را داخل روغن حرارت دهید ونقاط سیاهرنگی داخل روغن تشکیل شوندبازهم این حالت نشاندهنده پایین بودنکیفیت رب است که حاوی ناخالصیهایزیادی استاین موارد پارامتریهایی هستند که غیر از اینکه در قوطی را باز میکنید میتوانید از این طریق مرغوبیت آن را چک کنید
رب گوجه فرنگی خواص زیادی دارد؛ یکی از مهمترین خاصیت آن وجود آنتیاکسیدانی با نام لیکوپن است. این ماده در اکثر میوههای قرمز یافت میشود اما منبع اصلی این ماده در گوجه فرنگی است. همان طور که میدانید برای تهیه گوجه فرنگی حرارت یکی از مهمترین مرحله در تهیه رب است که در این مرحله به دلیل دریافت حرارت، لیکوپن آزاد میشود، یعنی خاصیت آنتی اکسیدانیاش افزایش پیدا میکند، بههمین دلیل میتوان ادعا کرد رب گوجه فرنگی یکی از محصولاتی است که بهدلیل این فرایند، میتواند در سلامت افراد نقش بسزایی داشته باشد.اما در اکثر اوقات ربهایی که در خانه و زیرنظر افراد غیرمتخصص تهیه میشود، میزان حرارت بیش از حد نیاز است؛ در این صورت میتوان گفت رب گوجهفرنگی که بیش از حد نیاز درمعرض حرارت باشد، نهتنها فاقد آنتیاکسیدان است بلکه دیگر جز مواد مغذی بهشمار نمیآید. باتوجه به شرایط ذکر شده، اگر از مرحله ساخت ربهای خانگی اطمینان ندارید، بهتر است از ربهای کارخانهای استفاده کنید.
یکی از افزودنیهایی که روند کپک زدن محصولات را به تعویق میاندازد، بنزوات سدیم است که مادهای شیمیایی است. البته خود گوجه فرنگی دارای اسید بنزوئیک است؛ اما به میزانی نیست که از روند کپک زدن جلوگیری کند، به همین دلیل برخی افراد سودجو سعی بر این دارند با ماده نام برده شده این میزان سرعت روند کپک زدن ربهای گوجه فرنگی را به تعویق بیندازند. اما نمیدانند که میزان مجاز مصرف این ماده چقدر است. میزان استفاده از این ماده شیمیایی در محصولات غذایی بسیار حائز اهمیت است و اگر در غلظت یک دهم درصد و کمتر مورد استفاده قرار بگیرد، هیچ مشکلی برای سلامت افراد ایجاد نمیکند، اما اگر این مقدار بیش از حد باشد، بنزوات سدیم میتواند با اسیدسیتریک ترکیب شود و ترکیب بنزل درست کند که یکی از مهمترین فاکتورهای سرطانزاست. این ترکیب علاوه بر افزایش خطر ابتلا به سرطان، بیماریهای گوارشی و کبدی را هم برای افراد بهدنبال دارد، چون افراد غیر متبحر و غیرکارشناس از این ماده شیمیایی استفاده میکنند با میزان استاندارد آن آشنا نیستند و برای اینکه به هدف خود، یعنی عدم کپک زدن محصولات، برسند از بنزوات سدیم به میزان بیشتری استفاده میکنند.اما میزان استفاده از این ماده شیمیایی در محصولات غذایی بسیار حائز اهمیت است و اگر در غلظت یک دهم درصد و کمتر مورد استفاده قرار بگیرد، هیچ مشکلی برای سلامت افراد ایجاد نمیکند، اما اگر این مقدار بیش از حد باشد، بنزوات سدیم میتواند با اسیدسیتریک ترکیب شود و ترکیب بنزل درست کند که یکی از مهمترین فاکتورهای سرطانزاست. این ترکیب علاوه بر افزایش خطر ابتلا به سرطان، بیماریهای گوارشی و کبدی را هم برای افراد بهدنبال دارد، چون افراد غیر متبحر و غیرکارشناس از این ماده شیمیایی استفاده میکنند با میزان استاندارد آن آشنا نیستند و برای اینکه به هدف خود، یعنی عدم کپک زدن محصولات، برسند از بنزوات سدیم به میزان بیشتری استفاده میکنند.
اگر میخواهید رب خانگیتان دچار کپکزدگی نشود، بهتر است روی رب را با یک لایه نازک روغن بپوشانید. در این صورت روند کپکزدگی به تاخیر میافتد. همچنین ربها باید در ظروف شیشهای نگهداری شوند. ظروف فلزی، حلبی و آلومینیومی ظروف مناسبی برای نگهداری ربها بهخصوص ربهای خانگی نیستند. حتی ربهای صنعتی هم زمانی که در رب باز میشود باید محتویات آن در ظرف شیشه ای منتقل شود.
کپک ریشههای بسیار طولانی و درازی دارد که به عمق ماده نفوذ پیدا میکند، برای همین باید کل ظرف رب یا هر ماده دیگر را که کپک زده دور بریزید، چرا که با چشم مسلح عمق ریشه کپک قابل مشاهده نیست، بنابراین باید کل ظرف را معدوم کرد. در غیر این صورت مصرف محصولات کپکزده بهدلیل اینکه دارای سموم قارچی مثل آفلاتوکسین هستند، فرد مصرفکننده را مستعد سرطان به خصوص سرطان کبد می کنند.
با سالی مارکت آسان خرید کنید و از خرید خود لذت ببرید.
وزن |
---|
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.